Dedić i Predin održali koncert u Nišu

Autor:Jelena CvetkovićIzvor:Južne vesti

Koncert u Domu Vojske

U punoj sali Doma Vojske, na koncertu Umetnosti davanja, nastupili su pijanista Matija Dedić i kantautor Zoran Predin

Uz poznate note pesama “Ti si mi u krvi”, “Priča o Vasi Ladačkom”, “Te noći”, “Jesen u meni”, “Priča o mladom studentu i udatoj ženi”, uz priče o sećanjima i povremene šale, čak i na svoj račun, Predin je ispričao priču o jednom ne tako davnom vremenu, o nekim lepim uspomenama, o ljudima kojih više nema i ženama koje je voleo.

Za praznik žena Dedić i Predin posvetili su damama koje su bile na koncertu pesmu “Plavi safir” i šaljivo im poželili da im se “na Dan žena, muž na vreme vrati kući s posla”.

Iako je publika stidljivo pevušila tokom koncerta, nakon završetka nastupa velikim aplauzom i pozivom na bis prisutni su pozdravili muzičare. Ova dva vrsna muzičara oprostila su se od Nišlija uz pesmu “A sad adio”.

Sećajući se svojih nastupa u Nišu, Predin je rekao da postoji mogućnost da se njegova grupa “Lačni Franz” ponovo okupi sledeće godine.

Kako kažu u organizaciji “Umetnost davanja”, koja je priredila ovaj koncert, deo prokupljenog novca, najverovatnije, će donirati Muzičkoj školi u Nišu.

Izvor: https://www.juznevesti.com/Kultura/Dedic-i-Predin-odrzali-koncert-u-Nisu.sr.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 + 2 =